Voorstrijk | Makkelijke verwerking zonder spatten

Ontdek Südwest ThixGrund, de spatvrije universele hechtprimer met een gel-structuur. Deze innovatieve primer zorgt voor een makkelijke en schone verwerking, terwijl het hoge indringingsvermogen en de betere dekking van muurverf zorgen voor een optimale hechting.

Südwest ThixGrund - Universele hechtprimer

DE OPTIMALE VOORBEREIDER

Als professionele schilder weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een goede basis te leggen voordat je aan de slag gaat met schilderwerk. Een hoogwaardige primer is essentieel voor een duurzaam en mooi eindresultaat. Daarom willen we je graag voorstellen aan Südwest ThixGrund, een speciale transparante universele grondering met een gel-structuur. Deze geavanceerde formule biedt unieke voordelen voor schilders en professionals, met name vanwege de thixotrope samenstelling die ervoor zorgt dat de primer niet spat tijdens het voorstrijken.

 

Südwest ThixGrund - Universele hechtprimer

Makkelijke verwerking zonder spatten

Een van de meest frustrerende aspecten bij het aanbrengen van een voorstrijk is het ongewenste spatten dat kan optreden tijdens het gebruik van een kwast, roller of spuit. Dit kan niet alleen leiden tot een rommelige werkomgeving, maar ook tot verlies van kostbare tijd en extra schoonmaakwerk. Südwest ThixGrund biedt hier de oplossing. Dankzij de gel-structuur van deze grondering kun je het gemakkelijk en zonder spatten aanbrengen. Dit zorgt voor een efficiënte en schone verwerking, waardoor jij als schilder kunt blijven focussen op het creëren van een prachtig eindresultaat.

De ideale voorbereiding voor alle volgende lagen

Südwest ThixGrund is niet alleen gemakkelijk te verwerken, maar biedt ook een uitstekende basis voor alle volgende verflagen. Deze universele hechtprimer heeft een bijzonder hoog indringingsvermogen, waardoor het diep doordringt in de ondergrond en een stevige hechting creëert. Dit vermindert de zuigende werking van de ondergrond en bevordert de hechting van de muurverf. Het resultaat is een betere dekking van de muurverf, waardoor je uiteindelijk een extra laag verf kunt besparen.

Eigenschappen van Südwest ThixGrund

Südwest ThixGrund onderscheidt zich door de volgende eigenschappen die van groot belang zijn voor schilders en professionals:

  • Gel-technologie: Dankzij de gel-structuur spat de primer niet tijdens het voorstrijken.
  • Makkelijke en tijdbesparende verwerking: De gel-structuur maakt een snelle en schone applicatie mogelijk.
  • Hoog indringingsvermogen: Südwest ThixGrund dringt diep door in de ondergrond voor een optimale hechting.
  • Verstevigt de ondergrond: Het gebruik van deze primer versterkt de ondergrond en zorgt voor een duurzaam resultaat.
  • Bevordert de hechting: Door de uitstekende hechting wordt de levensduur van de verflagen verlengd.
  • Heft de zuigingsverschillen op: Südwest ThixGrund egaliseert de zuigingsverschverschillen in de ondergrond, waardoor een gelijkmatige absorptie van de verf wordt bevorderd.

Daarnaast biedt Südwest ThixGrund nog meer voordelen voor schilders en professionals. Deze hechtprimer is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende projecten. Bovendien is het emissie-, oplosmiddel- en weekmakervrij, wat bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

Het gebruik van een transparante primer zoals Südwest ThixGrund heeft nog extra voordelen. Ten eerste dringt deze primer dieper door in de ondergrond, waardoor een betere binding ontstaat en de duurzaamheid van het schilderwerk wordt verbeterd. Daarnaast voorkomt de transparante primer verkleuring of doorslaan van de primer in de uiteindelijke kleur van de verflaag, wat resulteert in een mooier eindresultaat.

Kies voor Südwest ThixGrund als jouw ideale voorbereider voor schilderwerk. De thixotrope gel-structuur zorgt voor een probleemloze en spatvrije applicatie, terwijl het hoge indringingsvermogen en de bevordering van de hechting bijdragen aan een duurzaam en professioneel resultaat. Bespaar tijd, verbeter de dekking van de muurverf en geniet van een moeiteloze verwerking met Südwest ThixGrund. Investeer in kwaliteit en vertrouw op deze universele hechtprimer voor al je schilderprojecten.