Meld u gratis aan stand op de Masters of Maintenance

Vistapaint is niet te missen op de Master of Maintenance. Hét event voor de schilders- onderhouds- en verfbranche. Meld u GRATIS aan en laat u door één van onze vakmensen inspireren. Wij vertellen u graag over de Innovaties in de verf en de laatste ontwikkelingen in de branche. Scan de QR-Code en reserveer een ticket!

aanmedlen masters of maintenance

 

 

MELD JE GRATIS AAN EN BEZOEK ONZE STAND

Een bezoek aan de Master of Maintenance is gratis.  Scan de QR-Code en reserveer je ticket vooraf. Je voorkomt zo eventuele wachttijden bij binnenkomst en kunt direct doorlopen.

De verf-, schilders- en onderhoudsbranche heeft het initiatief genomen tot de organisatie van Master of Maintenance. Bedrijven uit de achterban van Onderhoud NL (Schilder en onderhoud), VVVH (Verfgroothandelaren) en de VVVF (verf- fabrikanten en -imorteurs) zetten samen de schouder onder dit tweedaagse evenement. Master of Maintenance is namelijk voor en door de branche zelf.

 

VISTAPAINT EN DE MASTERS UNITNR 18 LOODS NR 3

 

houten chalets op masters

 

De aanpak van de masters of maintenance is uniek met houten chalets op de eventvloer. De huisjes vormen de gebouwde omgeving van Nederland, in al haar verscheidenheid. En daar is volop werk aan de winkel. Denk aan de verduurzaming van miljoenen woningen, nieuwbouw en vergeet niet het onderhoud aan de bruggen en viaducten. Masters of Maintenance brengt samen met Vistapaint vakmanschap, verduurzaming en innovatie samen!

Bezoek onze stand, maar ook die van onze collega's. Wij laten u onze eigentijdse producten zien en onze professionals gaan het gesprek met u aan. U kunt op onze stand een demo bijwonen en op de beurs zijn nog vele workshops te volgen.

 
 
 

Masters of Maintenance zet de toon voor huidige en toekomstige vakprofessionals én de nieuwe generatie met een kleurrijk programma. Dat betekent afwisseling, beleving en actie. En natuurlijk ook volop ruimte voor ontmoetingen en inhoudelijke gesprekken over het vak.

Programma 2 november 2022

Programma 3 november 2022

 

 

Openingstijden

Woensdag  2 november 2022, van 13.00 - 21.00 uur
Donderdag 3 november 2022, van 13.00 - 21.00 uur

 

ADRES MASTERS OF MAINTENANCE:

Hart van Holland

Berencamperweg 12

3861 MC Nijkerk (boven Amersfoort)

BEZOEKEN

Reserveer je ticket vooraf, zodat we je de laatste informatie over programma en partners kunnen sturen.

 

Handige links van de Masters of Maintenance:

PROGRAMMA

PARTNERS

BEZOEKERS

THE NEXT

NIEUWS

INFO & CONTACT