Kareem geeft zijn ervaring met de Thixgrund | Gemak, Schoonheid en Efficiëntie

Ontdek de ervaring van schilder Kees tijdens het gebruik van Südwest ThixGrund - een revolutionaire hechtprimer die hem een schone en efficiënte werkomgeving biedt, terwijl hij de zuiging in nieuwbouwhuizen effectief aanpakt.

Kareem's Ervaring met Südwest ThixGrund: Gemak, Schoonheid en Efficiëntie

Een Schone Werkomgeving en Tijdsbesparing voor Schilder Kareem

Als ervaren schilder in de afbouw van nieuwbouwhuizen begrijpt Kareem als geen ander het belang van een goede voorbereiding voor het schilderwerk. Voor een optimale hechting en duurzaam resultaat is een hoogwaardige primer onmisbaar, vooral in huizen waar de zuiging van de ondergrond nog sterk aanwezig is. Kareem deelt zijn enthousiaste ervaring met Südwest ThixGrund, een speciale transparante universele grondering met een gel-structuur die hem niet alleen een schone werkomgeving biedt, maar ook tijd en product bespaart.

 

Tijdens het voorstrijken van nieuwbouwhuizen kwam Kareem altijd vies thuis. Spatten van de voorstrijk zaten in zijn haar en kleding, en het opruimen van de rommel kostte extra tijd en moeite. Maar dat is allemaal verleden tijd sinds hij Südwest ThixGrund gebruikt. Deze innovatieve hechtprimer met gel-structuur spat niet tijdens het voorstrijken, waardoor Kareem altijd schoon en netjes blijft. Geen verspilling meer van hechtprimer en geen onverwachte vlekken op zijn kleding.

Naast het persoonlijke gemak, biedt Südwest ThixGrund ook professionele voordelen. Dankzij de gel-structuur is de verwerking van de primer snel en eenvoudig, waardoor Kareem kostbare tijd bespaart. Hij hoeft niet langer de hele ruimte af te dekken en de muren af te plakken, omdat hij erop kan vertrouwen dat de primer niet spat. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze en stelt Kareem in staat om zich volledig te concentreren op het creëren van een prachtig eindresultaat.


Meer informatie over de Südwest Thixgrund. Lees hier wat de producteigenschappen zijn en wat de voordelen van deze voorstrijk zijn.

NAAR ARTIKEL

De ideale primer voor duurzaam en efficiënt schilderwerk

Südwest ThixGrund is niet zomaar een primer. Het biedt een uitstekende basis voor alle volgende verflagen, dankzij het hoge indringingsvermogen en de bevordering van de hechting. De gel-structuur zorgt ervoor dat de primer diep doordringt in de ondergrond, waardoor de zuigende werking van de ondergrond wordt verminderd en de verf beter hecht. Hierdoor wordt een betere dekking bereikt en kan Kareem zelfs een extra laag verf besparen.

De eigenschappen van Südwest ThixGrund maken het een ideale keuze voor schilders en professionals. De gel-structuur voorkomt spatten en maakt een probleemloze applicatie mogelijk. Het verstevigt de ondergrond en egaliseert zuigingsverschillen, wat resulteert in een gelijkmatige absorptie van de verf. Daarnaast is de primer emissie-, oplosmiddel- en weekmakervrij, waardoor het een milieuvriendelijke en gezonde keuze is.

Südwest Thixgrund

 

Direct naar Productoverzicht