Biobased Meubellak voor op wanden

Bij het reinigen van een muurverf kan er op den duur toch kleurverschil ontstaan. Wij adviseren om de muurverf nog een extra beschermende laag te geven. Onze Biobased Meubellak is hier goed voor te gebruiken. We leggen het voor u uit.

Extra bescherming voor de muurverf

Strepen en vingers op nieuwe witte muren. Geen fraai gezicht. Toch zie je het in de loop van tijd gebeuren. Vieze strepen. Veelal wordt er gekozen voor een goed reinigbare muurverf, om eventuele vlekken op wanden eenvoudig te kunnen reinigen. Dit is zeker een goede optie. Maar indien wanden echt vies kunnen worden, adviseren we om een beschermlaag over de muurverf aan te brengen die ook goed tegen huidvetten kan.

Natuurlijk uitstraling en makkelijk te reinigen

In het nieuwe pand hebben we dan ook alle muren met de Vista Biobased Project Meubellak Extra Mat behandeld. Meubellak op wanden? Ja, dat kan heel goed. Deze lak is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en deze zorgen voor een ultieme bescherming met een extreem matte doorzichtige afwerking op vloeren, meubels en dus op wanden. Deze kan hier door zijn transparante eigenschap heel goed worden aangebracht. De extreem matte afwerking zorgt ervoor dat de behandelde ondergrond zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Door deze beschermlaag is de muur zeer eenvoudig te reinigen met huishoudelijke reinigingsmiddelen.

Ondanks de natuurlijke samenstelling van de Project Parketlak en de Project Meubellak zijn ze van zeer goede kwaliteit. Onze Biobased-producten bestaan voor ongeveer 35% uit hernieuwbare materialen en voor meer dan 40% uit water. Fossiele grondstoffen zijn grotendeels vervangen door hernieuwbare materialen, waardoor de COfootprint verder is verkleind.

Extreem matte afwerking

Bij Vistapaint blijven de muren nu altijd mooi wit. deze zijn overigens allemaal behandeld met de Vista Aqua Extréémat. Vista Aqua Extréémat is een extreem diep (edel) matte plafondverf, speciaal voor het voorkomen en verhelpen van baanvorming. Door zijn zeer lange opentijd heeft de Aqua Extréémat een aanzetvrije verwerking waardoor plafonds onzichtbaar bijgewerkt kunnen worden. Zeer geschikt voor grote oppervlakken. De Aqua ExtrééMat lost het op.