Facts & Figures - het nieuwe pand in cijfers

Om een inzicht te geven in de omvang van het nieuwe pand, hebben we het tegenover het oude/huidige pand gezet. Wat zijn de grootste veranderingen?

Het nieuwe pand in cijfers

Om u een beter inzicht te geven in het nieuwe pand hebben we wat feiten over het pand aan de Reflectiestraat verzameld. Deze hebben we tegenover de cijfers van het huidige pand, aan de Spiegelstraat. Zo is goed te zien hoe groot onze nieuwe thuisbasis ongeveer is. 

Groot, groter, grootst

In de tabel staan de verschillen tussen het nieuwe pand en het huidige pand aan de Spiegelstraat. We gaan er op alle vlakken op vooruit qua ruimte. De hoogte neemt toe en het magazijn wordt groter. Meer ruimte in het magazijn betekent dat we meer voorraad kwijt kunnen en dus ook beter inspringen op de vraag van de klant. 

De kluizen zijn iets groter dan de kluizen van de Spiegelstraat. Tevens hebben we er een extra kluis bij. De brandwerende kluizen beschermen onze producten als er een brand uit zou breken. Deze zijn overigens door onze eigen mensen geschilderd. 

MEDEWERKERS SCHILDEREN DE KLUIZEN

Opvallend is ook de ruimte die onze afdeling Techniek erbij krijgt. Waar zij in het huidige pand 30 m2 tot hun beschikking hadden, is dit in het huidige pand maar liefst 100 m2. Hiervan is de helft laboratorium om nieuwe producten te testen en is de andere helft bedoeld als demonstratieruimte. Hier kunnen bijvoorbeeld trainingen gegeven worden. 

Duurzame groei

Ook is in de tabel te zien dat we qua duurzaamheid op vooruit gaan. Van geen enkel zonnepaneel naar 130! Het dak van het pand aan de Reflectiestraat komt namelijk vol te liggen met zonnepanelen. Samen wekken deze zo'n 80% van de energie op die we nodig hebben. Daarnaast schakelen we van gas over naar een warmtepomp.

Bij de bouw van het nieuwe pand aan de Reflectiestraat is een aantal duurzame keuzes gemaakt. Hier vertellen Roderick & Lodewijk alles over in het gesprek met de directie. 

LEES MEER

Wilt u nog meer weten over de verhuizing? Op onze verhuispagina staan alle updates over onze nieuwe thuisbasis. Neem eens een kijkje!

NAAR VERHUISPAGINA