Samen voor schoon!

Op dinsdag 31 oktober 2023 heeft voor de derde keer op rij de jaarlijkse schoonmaakactie op het HERON Bedrijvenpark plaatsgevonden. Met verschillende bedrijven die gevestigd zijn aan het bedrijvenpark zetten we ons in om het park schoon te houden met het oog op een duurzamere en schonere wereld.

SAMEN VOOR EEN SCHOON HERON

Voor het derde jaar op rij heeft de schoonmaakactie op Bedrijvenpark Heron plaatsgevonden, waarbij wij als Vistapaint en andere bedrijven in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp ons steentje bijdragen om ons mooie bedrijvenpark schoon te houden.

Onder leiding van Fugro (internationaal opererend bedrijf in geotechniek) organiseerde het bestuur van bedrijvenpark Heron in samenwerking met Gemeente Pijnacker-Nootdorp de succesvolle opruimactie. Uitgerust met vuilniszakken, grijpers en hesjes, die vriendelijk werden verstrekt door de gemeente, zijn medewerkers van Van Gils Automotive, Habets Makelaardij, Voerman en Vistapaint aan de slag gegaan.

Ondanks dat het bedrijvenpark erg netjes oogt, werd iedereen aangenaam verrast door de aanzienlijke hoeveelheid zwerfvuil dat werd verzameld. Van autovelgen en peuken tot chipszakjes en flesjes; goed voor zo'n 8 kilogram aan afval.

Na afloop hebben alle deelnemers aan de actie gezamelijk gelunch, die werd verzorgd door Fugro. De ideale ochtend om elkaar beter te leren kennen en bij te dragen aan de schoonheid en duurzaamheid van het bedrijvenpark!