Nieuwe FORMULE Universal Mix

Aguaplast Universal Mix is VERNIEUWD. De nieuwe kwaliteit heeft een lichtere kleur en een verbeterde applicatie door de vernieuwde samenstelling. De Universal Mix is nu nog makkelijker en smeuïger aan te brengen!

NIEUW FORMULE UNIVERSAL MIX

De Aguaplast Universal Mix is vanaf heden te verkrijgen in een nieuwe formule.

Wat doet de Aguaplast Universal Mix en waar gebruikt ik dit vulmiddel voor?

Dit lichtgewicht vulmiddel in pastavorm kan rechtstreeks aangebracht worden op gladde en niet-absorberende ondergronden zoals, glasvezelbehang, oude verflagen, oude decoratieve acrylpleisters en is zeer licht en moeiteloos aan te brengen. Een product waar je heerlijk mee kan doorwerken, omdat hij niet inzakt. En voor een snelle klus is het fijn dat hij snel droogt en nu nog eenvoudiger is te schuren.

  •   Joint filler en joint finisher en uitvlakken van gipsplaten
  • Kwaliteitsniveau Q1-Q2-Q3-Q4
  • Ready Mix
  • Groot vulvermogen tot 5 mm met min. krimp
  • Buitengewone hechting, zelfs op geverfde ondergronden
  • Droging 1 mm per 12 uur

 

VERBETERDE FORMULE

 

Deze nieuwe formule heeft een aantal voordelen ten opzichte van de oude kwaliteit.

  • WIJZIGING IN KLEUR: OFF WHITE

De kleur van de nieuwe formule was grijs en is nu OFFWHITE, wat een voordeel is voor de vakman die een lichte kleur prefereert zodat een witte kleur verf beter op een lichte kleur plamuur dan een donkere kleur dekt.

  •  Licht en moeiteloos aan te brengen

Verder is de formule verbeterd, waardoor deze makkelijker verwerkt dan de oude formule. Dit is vooral handig als er dunne lagen dienen te worden aangebracht. Hierdoor rolt de nieuwe formule minder en vallen er minder snel droge brokken van het mes tijdens het aanbrengen.

  • DIKKERE LAAGDIKTE AAN TE BRENGEN

De nieuwe formule heeft bij het aanbrengen van dikkere lagen een nog betere vulling en beperkte krimp. En het grootste voordeel is dat er GEEN blaasjes ontstaan in de tweede laag.

  • EENVOUDIGER TE SCHUREN

In vergelijking met de oude kwaliteit, smeert de nieuwe formule soepeler, heeft een gelijkwaardige krimp, goed standvermogen en een verbeterde schuurbaarheid.

Als we naar de USP's van de nieuwe kwaliteit Aguaplast Universal Mix kijken, dan zijn de kleur, verbeterde applicatie de belangrijkste verbeterpunten.

PRODUCT OVERZICHT

Universal Mix

NIEUWE RECYCLED & 100% RECYCLEBARE VERPAKKINGEN

Na de introductie van onze eerste duurzame verpakkingen in 2020, hebben we nu ook verpakkingen van Agauplast een duurzaam jasje gekregen. Alle emmers van Aguaplast zijn nu geproduceerd van gerecycled materiaal en 100% recyclebaar.

Alle producten van Aguaplast zullen vanaf dit moment in een herkenbare zwarte emmer worden geleverd inclusief de vertrouwde Aguaplast-bedrukking.

De duurzame emmers zijn na gebruik opnieuw volledig te recyclen. Hierdoor reduceren wij het gebruik van kunststoffen en uiteindelijk de hoeveelheid plastic afval.

ARTIKEL DUURZAME VERPAKKINGEN

Nieuwe duurzame symbolen

/data/pam/public/slider/2023-0014_vistapaint_aguaplast_verpakkingen