Koning opent pand van buurman OPCW

Vistapaint feliciteert OPCW met de opening van hun nieuwe pand! Op vrijdag 12 mei is het Centrum voor Chemie en Technologie van OPCW in Nootdorp geopend. Koning Willem-Alexander opende het Centrum in aanwezigheid van burgemeester Björn Lugthart. Bekijk hier het filmpje.

Koning opent nieuw ChemTech Center van onze buren op het Heron bedrijventerrein

Zijne Majesteit de Koning opende in het bijzijn van Burgemeester Björn Lugthart op vrijdagmiddag 12 mei het Centrum voor Chemie en Technologie, het ChemTech Centrum, van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in Pijnacker-Nootdorp. Het OPCW ligt binnen het Heron Bedrijvenparkt naast het pand van Vistapaint. De OPCW zet zich in voor een wereld vrij van chemische wapens en de dreiging ervan en waarin chemie uitsluitend wordt gebruikt voor vreedzame doeleinden. In 2013 ontving de OPCW de Nobelprijs voor de Vrede. Het hoofdkantoor zetelt in Den Haag.

 

Vistapaint feliciteert hen met dit heuglijke feit! 

Na de opening krijgt de Koning een rondleiding door het centrum en spreekt hij met ambassadeurs over het belang van de OPCW en met medewerkers over hun werkzaamheden.

Links ziet u de aankomst van Koning Willem Alexander bij het pand van OPCW.