Introductie OriginalFix

Wij zijn blij u te mogen mededelen dat wij een nieuw merk aan ons assortiment mogen toevoegen. Wij vertellen u graag meer over dit merk en meer over het assortiment van OriginalFix. De lijmen, kitten en reinigers van het merk zijn een welkome aanvulling op de huidige merkarchitectuur.

Nieuw merk voor Vistapaint: OriginalFix

 

Vistapaint heeft per 1 juli het merk OriginalFix toegevoegd aan haar assortiment. Vanaf heden verzorgt de leverancier van verfspecialiteiten, plamuren en pleisters de exclusieve distributie van de producten van OriginalFix. De lijmen, kitten en reinigers van het merk zijn een welkome aanvulling op de huidige merkarchitectuur. Vistapaint kan met OriginalFix de professional een completer aanbod bieden van professionele en kwalitatieve specialiteiten en probleemoplossers. Tevens heeft het als voordeel dat klanten met de integratie van het merk OriginalFix bestellingen kunnen bundelen en de voorraad optimaliseren.

Lijmen, kitten en cleaners

OriginalFix is een professioneel merk met kwalitatieve lijmen, kitten en reinigers die veel worden toegepast in de bouw. De producten van OriginalFix zijn universeel toe te passen, uiterst effectief en innovatief. Ook hebben ze een veelal kostenbesparend uitgangspunt. Met de producten worden niet alleen de lijm-, kit- en schoonmaakproblemen opgelost. De klant bespaart met deze producten tijd, geld én het milieu.

Verder ontwikkelen Merk OriginalFix


Vistapaint zal, na de overname van de merken Red Devil, BAGAR en Aguaplast in 2018, ook OriginalFix verder uitbouwen en ontwikkelen. Het assortiment leent zich uitstekend om kwalitatieve producten te ontwikkelen die voorzien in de vraag van onze klanten en ons te positioneren als uw toonaangevende leverancier van o.a. lijmen, kitten en reinigers.  

Een greep uit ons assortiment:

 

SEALFIX PRO

 

 

De SealFix Pro is een tweede generatie 'MS-Polymeren' die gebruiks- en millieuvriendelijk is. Deze Polymeerkit kan afdichten en lijmen met één en hetzelfde product. Een duurzaam blijvend en elastische lijm en afdichtingsmateriaal op basis van MS Polymeren. Een 1-component kit met uitstekende UV en weerbestendigheid. Deze kit heeft een zeer goede hechting en kan zelfs gebruikt worden op vochtige ondergronden.

Verkrijgbaar in de kleuren:

 

Direct naar de SEALFIX PRO

Novamix 2K PU Snellijm en Super Snellijm

De NovaMix is een lijm en heeft een zeer groot vullend en dichtend vermogen. Hierdoor is het mogelijk om ontbrekende kunststofdelen op te vullen of te reproduceren. Door handig, compact en met een universeel pistool eenvoudig te verwerken in alle posities (horizontaal en verticaal) en in nauwe ruimtes. Door de precieze dosering geen overbodig gebruik van materiaal.

Direct naar de NovaMix 2K PU Snellijm

Direct naar de NovaMix 2K Snellijm Metaal

Direct naar de NovaMix+ 2K PU Snellijm

 

AllFix Secondelijm en de AllFix 2K Snellijm

Deze Super Sterke secondenlijm in een handige doseerpen doet wat het zegt dat het doet. In een paar seconden vastlijmen! Een universeel toepasbaar op rubber, hout, kunststof, metaal, stof, glas en keramiek etc.

Direct naar de AllFix Secondelijm

Direct naar de AllFix 2K Snellijm

All Fix van OriginalFix

 

 

 

Dit is maar een kleine greep uit het gehele assortiment van Original Fix.  Wilt u het gehele assortiment zien. Dat kan natuurlijk ook:

 

*** HET GEHELE ASSORTIMENT VAN ORIGINALFIX ***

 

 

Wilt u meer informatie of technisch advies ontvangen over één van deze bovenstaande producten? Dit is namelijk onlosmakelijk verbonden met een goede afloop van uw project. De vakmensen van Vistapaint geven u een advies. Professionals met verftechnische kennis en die weten hoe producten worden verwerkt. Een advies voor langere termijn die zekerheid geeft in de kwaliteit die je kunt leveren. Vraag hier een advies aan of neem contact met ons op via +31(0)70 369 41 41.

ADVIES OP MAAT

 

VISTAPAINT is een leverancier van hoogwaardige verfspecialiteiten, plamuren en pleisters. Met ons brede assortiment aan verf- en stucproducten bieden wij dé oplossing voor de verfverwerkende- als de stucverwerkende specialisten. Wij adviseren u graag over onze specialistische producten van hechtprimers, éénpotsystemen, isolerende coatings, reinigers, transparante lakken, nanocoatings, plamuren, pleisters, dekkende vloercoatings, Wegenverf, zwembadverf, lijmen, kitten, overige specials. Maar we geven over advies op het gebied van duurzame producten,  wand- en plafondafwerking, restauratie en reparatie, maar ook gevelafwerking. Of check onze kennisbank met Tips & Adviezen, Projecten, Technische Merkbladen, Veiligheidsbladen en gegarandeerde 24 uursleveringen.