Ferry 30 jaar in dienst

Ferry vierde onlangs zijn dertigjarig jubileum bij ons. Deze dag konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ferry is de hele dag door in het zonnetje gezet door zijn collega's.

Ferry 30 jaar in dienst bij Vistapaint

Een ivoren jubileum voor Ferry. Al dertig jaar is hij een vaste waarde in het Vistapaint-team. Deze speciale dag konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De hele dag door is Ferry door zijn collega's in het zonnetje gezet. 

Ferry is bij Vistapaint gekomen als kleurmaker/spuiter/applicateur voor deco- en industrielakken, die daarnaast ook werkzaamheden in het magazijn kon doen. Hij had eigenlijk geen inwerktijd nodig. Met de introductie van de computer was Ferry de eerste die volmondig 'ja' zei tegen een computer thuis.

Inmiddels zit Ferry al weer enige tijd op de Finance afdeling en is hij ook verantwoordelijk voor de inkoop. Ferry heeft alle afdelingen van het bedrijf doorlopen. "Ik ben alleen nog geen directeur geweest!", zegt Ferry lachend. 

Ferry Important

Doordat hij bijna iedere functie wel bekleed heeft, heeft Ferry ook veel kennis over het reilen en zeilen bij Vistapaint. Dat heeft tot gevolg dat de meeste mensen met vragen bij Ferry komen. Hij staat altijd open om je te helpen. Dat wordt door zijn collega's zeer gewaardeerd. 

Koffie met gebak

Op 1 juni stond in de vroege ochtend een ontbijtmand bij Ferry voor de deur. En in de loop van de dag is hij nog meer in het zonnetje gezet. Zijn bureau was versierd en uiteraard kon de taart niet ontbreken. "Het was een geslaagde dag. Het begon met een heerlijk ontbijt, daar hebben mijn vrouw en ik van genoten. Ook gedurende de rest van de dag ben ik zeker niet vergeten."

Namens alle collega's van Vistapaint: van harte gefeliciteerd en veel geluk in de toekomst, op naar de volgende 30 jaar.