Aguaplast verpakkingen voorzien van duurzaameheids-symbolen

De Aguaplast verpakkingen zijn voorzien van duurzaamheids-symbolen. Op één oogopslag een verantwoorde keuze kunnen maken. Daarnaast kan de verpakking na gebruik in de juiste kleur kliko. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

AGUAPLAST VERPAKKINGEN VOORZIEN VAN DUURZAAMHEIDS SYMBOLEN

Afgelopen jaren hebben we meerdere innovaties op het gebied van duurzaamheid weten door te voeren op onze Aguaplast producten. Wij hebben voor u de verpakkingen aangepast en voorzien van duidelijke symbolen. Op deze wijze wordt het voor de professional nog eenvoudiger om te kiezen voor een verantwoorde keuze. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we ook na het gebruik weten wat we met de verpakking kunnen doen. Hierdoor is het ook belangrijk dat u op de hoogte bent of een verpakking recyclebaar is en waar u deze na gebruik moet deponeren. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Vandaag, maar ook voor morgen!

NIEUWE SYMBOLEN OP ONZE VERPAKKINGEN

Op alle verpakkingen van Aguaplast zijn een aantal nieuwe symbolen terug te vinden. Wij leggen ze u graag voor u uit.

EPD CERTIFICAAT

De volgende producten van Aguaplast hebben een EPD-Certificaat en zijn  voorzien met het symbool met het huisje op de verpakking:

EERSTE 100% BIOBASED FILLER

Het symbool met de handjes en het blaadje wordt vanaf heden weergegeven op de verpakkingen van Aguaplast die 100% BIO-BASED zijn. We zijn hier heel trots op deze twee producten 100% Biobased worden geproduceerd:

Wat BIO-BASED precies is en waarom dit zo belangrijk is leer je hier.

100% Biobased FILLER

FSC-SYMBOOL

Het Symbool met  FSC zal op alle papieren en kartonnen verpakkingsmaterialen terug te vinden zijn. Alle verpakkingen van Aguaplast zijn vervaardigd van FSC-gecertificeerde materialen.

FSC-gecertificeerde materialen

SYMBOOL GERECYCLED EN 100%  RECYCLEBARE VERPAKKINGEN

Alle verpakkingen die RECYCLED zijn en hierdoor 100% RECYCLEBAAR zijn. Hebben het volgende symbool: 

RECYCLEBAAR en 100% RECYCLEBAAR

Dit betekend dat lege verpakkingen bij de plastic verpakkingen mag worden gedeponeerd. Dan krijgt deze verpakking hierna weer een nieuwe bestemming.

Hierbij treft u wat voorbeelden van verpakkingen met deze symbolen:

voorbeeld van verpakkingen nieuwe symbolen  Wat betekenen de symbolen op de agaplast verpakkingen

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

We groeien, bouwen en gaan vooruit gericht naar de toekomt, maar op een verantwoorde manier. Wij vinden het belangrijk dat onze producten duurzaam worden geproduceerd. We kijken naar de wijze hoe deze worden geproduceerd en of er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Denkend aan de dag van vandaag en de dag van morgen!

Mensen zijn zich steeds meer bewust van de dingen die in het beter kunnen. Hierdoor veranderen de regels voor hoe we ons gedragen, en dit geldt voor alles wat we doen. Het is niet langer iets dat we zomaar kunnen negeren; het is iets waar we allemaal in geloven en waar we ons aan houden.

Bij Vistapaint geloven in verandering en vooruitgang. We zetten ons volledig in voor de zorg voor het milieu en het behoud van onze planeet. We proberen de meest ambitieuze doelen te bereiken op het gebied van duurzaamheid:

  • MILLEUVRIENDELIJKERE PRODUCTSAMENSTELLING
  • VERANTWOORDE VERPAKKINGEN
  • DUURZAME MARKETINGMATERIALEN