Nietgaatjes vullen

Heeft u nietgaatjes in de ondergrond die u wilt behandelen. We leggen in dit artikel uit hoe die het beste gevuld kunnen worden, zodat u snel verder kunt met de afwerking.

Nietgaatjes vullen; hoe gaat u te werk?

De glaslatten zitten vaak vol met kleine spijkergaatjes die uiteraard gevuld en daarna overgeschilderd moeten worden. Een acrylaatkit wordt veelal door de schilder gebruikt, omdat dit standaard in een schildersbus staat. Echter is een snelplamuur een betere oplossing. Snelplamuur heeft een betere hechting, is eenvoudig glad te schuren en over te schilderen met waterverdunbare lakken, alkydlakken, nitro- en spuitlakken.

Bovendien is een snelplamuur eenvoudig met een plamuurmes in diktes van 1 mm aan te brengen. Ook kan je een snelplamuur voor diepere gaten toepassen. Hiervoor kan je 2 à 3 lagen over elkaar zetten. Binnen 2 uur kan bij een snelplamuur een tweede laag worden aangebracht.

Op zoek naar een snelplamuur? Jansen Acryl Snelplamuur zit in een handige tube van 400 gr, 600 gr of 1,3 kg. Een groot voordeel van de Acryl Snelplamuur is dat het product een roest-inhibitor bevat. Dit zorgt ervoor dat roest van spijkers of nietjes geen kans heeft om door te slaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over roest.