EK Actie: gratis XL fles La Trappe speciaalbier bij 2,5 liter Südwest All-Grund

De maand juni staat bij Vistapaint in het teken van het aankomende EK. Voor de verfgroothandel hebben we een actie met speciaalbier. Bij aankoop van 2,5 liter Südwest All-Grund, krijgt u een XL fles La Trappe cadeau (blond of quadrupel).

EK ACTIE MET SÜDWEST ALL-GRUND


De gehele maand juni hebben wij een ORANJE EK ACTIE. Bij minimale bestelling van 36 x 2,5 liter Südwest All-Grund, krijgt u 36 flessen La Trappe speciaalbier GRATIS (18 x Blonde en 18 x Quadruple). Daarna krijgt u per 2,5 ltr een fles La Trappe meegeleverd.

SÜDWEST ALL-GRUND

Een oplosmiddelhoudende universele roestwerende hechtprimer

Toe te passen op aluminium, geglazuurde tegels, hout, ijzer, koper, kunststof, messing, oude verflagen, polyester, roestige ondergronden, RVS, staal, zink en verzinkt staal.

  • Goede universele hechting
  • Universeel overschilderbaar
  • Roestwerend
  • Zeer snelle droging
  • Snelle aanhechting

De gehele maand juni ontvangt u bij iedere 2,5 liter Sudwest All-Grund een fles La Trappe GRATIS.

LA TRAPPE SPECIAAL BIER
Quadrupel & Blond

La Trappe Blond is een overheerlijk goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. De frisse en fruitige aroma's van het bier gaan goed samen met de lichtzoete smaak. 

La Trappe Quadrupel is het originele, donkere trappistenbier met intense smaak dat in 1991 geïntroduceerd werd bij La Trappe. Proef de zoete tonen van dadels, vijgen en karamel. 

 
La Trappe
Bij Bierbrouwerij de Koningshoeven wordt sinds 1884 met passie trappistenbier gebrouwen. De brouwerij staat het terrein van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. De monniken van deze abdij staan aan de oorsprong van het speciaalbier van La Trappe. Het motto: 'wie goed proeft, ontdekt wat genieten is'.