Vista Aqua Extréémat – Vijf veelgestelde vragen

In dit artikel geven we uitleg over de vijf meest gestelde vragen over de Vista Aqua Extréémat. Waar wordt het product voor gebruikt en waar komt de naam vandaan?

Vijf veelgestelde vragen - Vista Aqua Extréémat

De actie met de Extréémat loopt nog ongeveer twee weken. We hebben de vijf vragen die we veel binnenkrijgen over dit product op een rij gezet:

  1. Is de Extréémat verspuitbaar?
  2. Hoeveel m2 kan ik met de Vista Aqua Extréémat verwerken?
  3. Is de Aqua Extréémat eenvoudig te reinigen?
  4. Is de Vista Aqua Extréémat aan te kleuren?
  5. Is de Vista Aqua Extréémat in één keer dekkend?

1. IS DE EXTRÉÉMAT VERSPUITBAAR?

Het antwoord op deze vraag is simpel: nee, de Extréémat is niet te verspuiten. Het product wordt met de roller of kwast aangebracht. De applicatie van de Extréémat met een verfspuit geeft geen mooi resultaat, vandaar dat wij dit sterk afraden.

2. HOEVEEL M2 KAN IK MET DE VISTA AQUA EXTRÉÉMAT VERWERKEN?

Hij heeft een verbruik van 1:6. Dat betekent dat u met 1 liter ongeveer 6 m² kunt schilderen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Voor de Aqua Extréémat hebben we twee verpakkingen: 5 liter en 12,5 liter. Met de kleinere verpakking zou u dus ongeveer 30 m² kunnen schilderen en met die van 12,5 liter is dat ongeveer 75 m².

3. IS DE AQUA EXTRÉÉMAT EENVOUDIG TE REINIGEN?

Deze plafondverf heeft een zeer mat uiterlijk. Hierdoor glanst de coating nauwelijks op na het reinigen. De Vista Aqua Extréémat heeft een schrobklasse 2 (EN 13.300). Daar komt bij dat onze matte plafondverf zeer eenvoudig bij te werken is, zonder zichtbare aanzetten.

4. IS DE VISTA AQUA EXTRÉÉMAT AAN TE KLEUREN?

Het antwoord is ja, de Vista Aqua Extréémat is aan te kleuren in verschillende pasteltinten.

5. IS DE VISTA AQUA EXTREÉMAT IN ÉÉN KEER DEKKEND?

Als het gaat over dekkracht, dan zit deze matte plafondverf in Klasse 2 (EN 13.300 bij 1 liter op 8 m²). Bij ondergronden die niet-zuigend zijn, volstaat het om één laag Extréémat aan te brengen. Als de ondergrond wel veel zuiging heeft, is het aan te raden om een primer te gebruiken. De Südwest ThixGrund is hier een goed product voor. 

 

Heeft u nog meer vragen over de Vista Aqua Extréémat? Neem eens een kijkje in het Technisch Merkblad of het Veiligheidsblad. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. 

De speciale actie met de Vista Aqua Extréémat loopt nog maar twee weken. Bij 2 x 12,5 liter krijgt u een houten wekker oplaadstation cadeau. Wees er dus snel bij, want op=op.

NAAR ACTIEPAGINA