Verbeterde bescherming en verfraaiing met NCoat Stone Concept

Bescherm en verfraai steenachtige oppervlakken met het NCoat Stone Concept van Vistapaint! Ontdek de watergedragen NCoat Stone A voor horizontale en verticale oppervlakken. Bereik langdurige bescherming en verbluffende esthetiek. Lees hier het gehele artikel.

Bescherming en verfraaiing van steenachtige ondergronden

Optimaliseer Duurzaamheid en Esthetiek met NCoat Stone Producten

Als professionele schilder begrijpt u het belang van een goede ondergrondvoorbereiding en bescherming. Vistapaint, een toonaangevende innovator in de verfindustrie, heeft het NCoat Stone concept gelanceerd: een baanbrekend systeem dat uitmuntende bescherming en verfraaiing biedt voor steenachtige en andere minerale ondergronden. Met een assortiment gespecialiseerde producten biedt NCoat Stone ongeëvenaarde voordelen voor schilders die op zoek zijn naar opmerkelijke resultaten. In dit artikel zullen we het concept, de toepassing ervan en de beschikbare producten verkennen om u te helpen het maximale uit deze geavanceerde technologie te halen.

Het NCoat Stone Concept onthuld

Het NCoat Stone concept draait om het behoud en de verfraaiing van steenachtige ondergronden. Vistapaint begrijpt de unieke uitdagingen waar schilders mee te maken hebben bij het werken met minerale substraten. Deze ondergronden vereisen specifieke zorg om hun integriteit en esthetiek te behouden. Met NCoat Stone presenteert Vistapaint een allesomvattende oplossing om steenachtige ondergronden te beschermen en te verfraaien.

NCoat Reiniger M: De basis voorbereiden

Voordat u een beschermende behandeling aanbrengt, is het cruciaal om de ondergrond goed voor te bereiden. Vistapaint's NCoat Reiniger M is een speciaal samengesteld reinigingsmiddel dat is ontworpen voor steenachtige ondergronden. Deze sterk geconcentreerde en biologisch afbreekbare oplossing verwijdert effectief hardnekkig vuil en bereidt de ondergrond voor op behandeling met andere NCoat Stone-producten. Bovendien kan NCoat Reiniger M ook worden gebruikt op niet-zuigende ondergronden met aanhoudende verontreinigingen, zodat een schone basis ontstaat voor optimale resultaten.

Waterafstotende werking met de STONE A

NCOAT Stone A is een coatingproduct dat speciaal is ontworpen voor gebruik op oppervlakken van steen, zoals beton, baksteen, natuursteen en keramiek. Het is bedoeld om bescherming en verfraaiing te bieden aan deze oppervlakken. Ondergronden hebben na een behandeling met de Stone A waterafstotende eigenschappen, waardoor het water en vocht kan afstoten en het oppervlak kan beschermen tegen schade veroorzaakt door waterindringing. Daarnaast bevat het een bestanddelen waardoor het een zelfreinigend effect heeft. Dit betekent dat het oppervlak minder gevoelig is voor vuil, stof en andere verontreinigingen, waardoor het gemakkelijker schoon te maken is en er langer fris uit blijft zien.

Maak Gebruik van het NCoat Stone Concept voor Uitstekende Resultaten

Het NCoat Stone concept van Vistapaint biedt schilders een complete oplossing voor het beschermen, verfraaien en verzorgen van steenachtige en minerale ondergronden. Met de verschillende producten binnen het concept, zoals NCoat Reiniger M, NCoat Stone A en NCoat Stone Concentraat, kunt u de optimale behandeling kiezen voor zowel horizontale als verticale oppervlakken.

Door gebruik te maken van NCoat Reiniger M als voorbereiding, zorgt u ervoor dat uw ondergronden grondig gereinigd worden, zelfs bij hardnekkige vervuiling. Vervolgens biedt NCoat Stone A uitstekende bescherming voor horizontale als verticale oppervlakken, met eigenschappen zoals bestendigheid tegen vorstschade, zure regen en diepe penetratie. Het vermindert tevens het indringen van schadelijke stoffen en verstevigt poreuze en zandende ondergronden.

Door het NCoat Stone concept toe te passen, kunt u vertrouwen op hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van duurzaamheid, bescherming en esthetiek. Of het nu gaat om het beschermen van terrassen, gevels, wanden of andere steenachtige ondergronden, Vistapaint biedt de juiste oplossingen.

Als professionele schilder kunt u met het NCoat Stone concept uw klanten voorzien van langdurige en hoogwaardige resultaten. De biologisch afbreekbare en vrij van zoutzuur en sulfaminezuur producten zorgen voor een milieuvriendelijke aanpak zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Kies voor het NCoat Stone concept van Vistapaint en ervaar de voordelen van uitstekende bescherming, verbeterde duurzaamheid en een verzorgde uitstraling van steenachtige en minerale ondergronden. Bereik professionele resultaten en voldoe aan de verwachtingen van uw klanten met dit innovatieve concept dat schilderen naar een hoger niveau tilt.

Graag technisch advies ontvangen over één van deze bovenstaande producten? Dit is namelijk onlosmakelijk verbonden met een goede afloop van uw project. De vakmensen van Vistapaint geven u een advies. Professionals met verftechnische kennis en die weten hoe producten worden verwerkt. Een advies voor langere termijn die zekerheid geeft in de kwaliteit die je kunt leveren. Vraag hier een advies aan of neem contact met ons op via +31(0)70 369 41 41.

ADVIES OP MAAT

 

VISTAPAINT is een leverancier van hoogwaardige verfspecialiteiten, plamuren en pleisters. Met ons brede assortiment aan verf- en stucproducten bieden wij dé oplossing voor de verfverwerkende- als de stucverwerkende specialisten. Wij adviseren u graag over onze specialistische producten van hechtprimers, éénpotsystemen, isolerende coatings, reinigers, transparante lakken, nanocoatings, plamuren, pleisters, dekkende vloercoatings, Wegenverf, zwembadverf, lijmen, kitten, overige specials. Maar we geven over advies op het gebied van duurzame producten,  wand- en plafondafwerking, restauratie en reparatie, maar ook gevelafwerking. Of check onze kennisbank met Tips & Adviezen, Projecten, Technische Merkbladen, Veiligheidsbladen en gegarandeerde 24 uursleveringen.