Tover hout weer als nieuw met het Wood Concept

In een wereld waar hout duurzaamheid en schoonheid combineert hebben wij de NCoat Wood Care-productlijn. Deze geavanceerde houtverzorgingsoplossingen bieden een ongeëvenaarde bescherming en vernieuwing voor verontreinigd, verweerd en verkleurd hout in één krachtig concept.

NCoat Wood Care: Uitmuntende Bescherming en Herstel voor Hout

In een wereld waar hout duurzaamheid en schoonheid combineert, introduceren wij met trots de NCoat Wood Care-productlijn. Deze geavanceerde houtverzorgingsoplossingen zijn gebaseerd op baanbrekende nanotechnologie en bieden een ongeëvenaarde bescherming en vernieuwing voor verontreinigd, verweerd en verkleurd hout. Met NCoat Wood Care hoef je geen compromissen te sluiten tussen duurzaamheid en esthetiek - wij bieden beide in één krachtig concept.

NCoat Wood Repair

Revitaliseer jouw houtoppervlakken

Vergeten glorie herstellen was nog nooit zo eenvoudig. NCoat Wood Repair, doordrenkt met de kracht van nanotechnologie, is een dieptereiniger en ontgrijzingsmiddel in één. Het doorbreekt de barrière van vervuiling en verkleuring, zonder schuren en zonder het gebruik van agressieve oxaalzuur. Voor zowel onbehandeld, vergrijsd als vervuild hout, is dit de sleutel tot het herstellen van de oorspronkelijke kleur en structuur van jouw houtoppervlakken.

  • Voor onbehandeld, vergrijsd en vervuild hout
  • Herstelt originele kleuren
  • Zonder schuren
  • Biologisch afbreekbaar
  • Diepte reiniging

Verkooppunt aanvragen    Advies aanvragen    Technisch Merkblad

 

NCoat Wood Color

Bescherming in Onzichtbare Lagen

Breng je hout tot leven met NCoat Wood Color, de kleurloze en transparant gekleurde houtveredeling die de tand des tijds vertraagt. Dankzij onze uv-blokkerende nanotechnologie behoudt je hout zijn pracht en praal, terwijl het vergrijzing en verkleuring tegengaat. Met de voordelen van vochtregulatie en geen vorming van schadelijke films, is NCoat Wood Color de ultieme keuze voor een langdurige en moeiteloze bescherming.

  • Vertraagt vergrijzen en verkleuren van hout
  • Niet-filmvormend (geen bladderen)
  • Verdiept de kleuren
  • Vochtregulerend
  • Geschikt voor speelgoed volgens DIN EN 71-3

Verkooppunt aanvragen    Advies aanvragen    Technisch Merkblad

Wood Color

 

NCoat Wood Protect

Een Schild voor Houtrotonderdrukking

Bescherming tegen de elementen en houtrot gaat hand in hand met NCoat Wood Protect. Deze watergedragen impregnerende coating, doordrenkt met hydrofobe en oleofobe eigenschappen via nanotechnologie, vormt een onzichtbare barrière die jouw houten schatten beschermt. Het stoot water en vuil af terwijl het een extra bescherming tegen houtrot biedt. Met NCoat Wood Protect kun je gerust zijn dat jouw hout zijn schoonheid behoudt en bestand is tegen de tand des tijds.

  • Niet filmvormend
  • Hydrofoob (waterafstotend)
  • Oleofoob (vuil-/vetafstotend)
  • Met extra bescherming tegen houtrot
  • Zo goed als onzichtbaar

Verkooppunt aanvragen    Advies aanvragen    Technisch Merkblad

Wood Protect

Of het nu gaat om herstel, bescherming of het behoud van de natuurlijke schoonheid van hout, NCoat Wood Care biedt een veelzijdige en geavanceerde oplossing die jouw houtoppervlakken transformeert en beschermt. Met de kracht van nanotechnologie in onze producten, ben je verzekerd van een duurzame toekomst voor jouw geliefde houten oppervlakken.

 

Wist u dat wij ook schilders opleiden in het verwerken van Coatings met Nanotechnologie? Check de opleiding Nanocoatings in de Academy.

Wilt u advies op maat van één van onze verftechnische specialisten? Neem contact met ons op via +31 (0)70 369 41 41 of klik hier voor een advies op maat aan te vragen.

Wilt u inspiratie opdoen? Kijk dan in onze projecten pagina, maar u kunt ook kijken op onze Tips & Adviezen pagina voor handige tips.