Nieuwe formule voor de Vista BO-KH

Onze oplosmiddelhoudende isolerende muur- en plafondverf heeft een vernieuwde formule gekregen. Hij is nu geurneutraal en stofdroog in 1 uur.

Nieuwe formule voor de BO-KH

De vernieuwde formule voor de BO-KH zorgt ervoor dat de isolerende muur- en plafondverf geurneutraal is. Ook is hij al stofdroog in 1 uur. Maar dat is nog niet alles. De Vista BO-KH is op nog meer fronten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. We zetten alle aanpassingen op een rijtje en leggen daarbij uit wat die aanpassingen met zich meebrengen.

Nu verkrijgbaar

De vernieuwde receptuur van de Vista BO-KH is vanaf nu te verkrijgen bij de groothandel en speciaal ontwikkeld voor de verf verwerkende professional. De vernieuwde formule heeft de volgende verbeteringen:

  • Stofdroog in 1 uur
  • Overschilderbaar in 12-24 uur
  • Spat nagenoeg niet
  • Schrobvast
  • Langere bewaartijd
  • Praktisch reukloos
  • Verkrijgbaar in 5 liter en 12,5 liter
  • Verbruik van 6 m² per liter
  • Geen ARBO-ontheffing bij brandschade

Nicotine- en brandschade isoleren

De Vista BO-KH wordt toegepast wanneer een watergedragen isolerende muurverf niet toepasbaar is. Deze vernieuwde formule heeft een meer mat uiterlijk zoals een gewone muurverf. En hij is tijdens het verwerken vrijwel reukloos. Dit komt doordat er in de nieuwe formule gebruik is gemaakt van een geurloze polymerisaathars. Dit zorgt voor een stevigere structuur van de verf. Door zijn goede isolerende en dekkende eigenschap, is één laag Vista BO-KH meestal genoeg. Daar komt bij dat het theoretisch verbruik verhoogd is van 5 naar 6 m² per liter. Hij is hierdoor dus ook eigenlijk goedkoper!

Vistapaint vindt dat werk nooit stil mag liggen en kijkt bij vernieuwing ook naar efficiency. De Vista BO-KH is binnen 1 uur stofdroog. De nieuwe formule is bovendien langer houdbaar dan de oude kwaliteit.

Nog meer verbeteringen

Vista BO-KH heeft als welkome bijkomstigheid dat deze minder spat. Tevens is deze vernieuwde formule schrobvast. De Vista BO-KH heeft bij brandschade ontheffing in Nederland op de ARBO-regeling (Artikel 4,32A). Hij is dus zonder officiële ontheffing door de professionele verfverwerker toe te passen. 

Advies op maat

Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt voor uw klus? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij staan klaar om u van het juiste advies te voorzien. 

Neem contact op