Nieuw en Uniek: LAK MET 10 JAAR GARANTIE OP NIET VERKLEUREN VAN HOUT!

Een transparante ultra matte UV-bestendige lak die garandeert dat hout 10 jaar niet meer vergeelt of nadonkert. Deze waterverdunbare ultramatte gemodificeerde polyurethaan lak bevat speciale innovatieve lichtstabilisatoren en bestaat voor 88% uit natuurlijke grondstoffen en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout.

NATURE UV PROTECTION ULTRA MAT

Transparante coating voor houten ondergronden

Een waterverdunbare ultra matte gemodi seerde biobased polyurethaan lak. Bovendien heeft deze lak een speciale combinatie van lichtstabilisatoren. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat lichte houtsoorten zoals grenen, vuren, limba, essen, ramin en oregon pine in binnensituaties zeker 10 jaar lang niet vergelen en nadonkeren.

EIGENSCHAPPEN

 



✓ 10 jaar lang niet vergelen en nadonkeren

✓ UV stralingwerende technologie

✓ Ultra mat uiterlijk met behoud van natuurlijke uitstraling
   (1% bij 85°)

✓ Transparant

✓ 88% natuurlijke grondsto en

✓ Bestand tegen huishoudelijke reinigers

✓ Één-component en één-potsysteem

✓ Watergedragen

✓ Voor binnentoepassingen

ONAFHANKELIJK GETEST MET SCHRIFTELIJKE GOEDKEURING

De Vista Nature UV Protection staat voor 10 jaar bescherming
tegen vergelen en nadonkeren van hout.

De Vista Nature UV Protection geeft een zeer mooie transparante natuurlijke uitstraling. Met deze transparante beschermende lak behoudt de ondergrond zijn originele kleur. Daarnaast zorgt de lak voor een zeer natuurlijk e ect op onder andere CLT-hout.

Bouwen met hout wordt steeds populairder. Dit komt enerzijds doordat bouwen met hout circulair is en minder CO2-uitstoot veroorzaakt. Daarnaast heeft het een warme uitstraling, gladde structuur en is de kleur van hout erg fraai. Deze natuurlijke warme uitstraling wil men graag behouden. Echter hebben juist de lichte houtsoorten zoals CLT-hout de eigenschap snel te gaan vergelen en verkleuren.

Naast het feit dat de Vista Nature UV Protection vergeling van het hout voorkomt, is het product ook biobased. Met een biobased aandeel van 31% en een totaal aandeel van 88% aan natuurlijke grondsto en past dit product perfect in de duurzame gedachten van houtbouw.

De Vista Nature UV Protection:

  • garandeert 10 jaar geen vergeling en verkleuring van het
    hout
  • is biobased
  • is ULTRA mat
  • behoudt de natuurlijke uitstraling.

Verkrijgbare verpakkingen:

1 ltr - 2,5 ltr - 5 ltr - 18 ltr

Verpakking van de Vista Nature UV Protection

Wilt u direct een verkooppunt weten of het product direct bestellen (alleen voor groothandelaren) klik op de volgende buttons:

Bestel hier direct - speciaal voor groothandels

Vraag hier een VERKOOPPUNT aan - Speciaal voor specialisten