ISOLEREN VAN VERVUILING

Onze Vista Aqua BO-KH is vernieuwd. Een vernieuwde samenstelling en in een nieuwe duurzame grijze kunststof emmer.

ISOLEREN VAN NICOTINE, WATERSCHADE OF ROETAANSLAG

Bij Vistapaint hebben wij de Vista Aqua BO-KH. Een watergedragen isolerende spanningsvrije muurverf. Deze muurverf is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van vervuilingen van onder andere nicotine, roet en droge waterschade.

Een muurverf die in één laag dekkend is en overschilderbaar na 4 uur. Hierdoor is het voor de verwerker mogelijk om in één dag twee lagen aan te brengen. Tevens heeft de Aqua BO-KH een schrobklasse 1. De Vista Aqua BO-KH is dan ook daadwerkelijk een super goed isolerende muurverf waar de vervuiling niet door de verf heen slaat en de muur niet vergeelt.

WAT IS ER PRECIES VERNIEUWD

Vistapaint probeert te blijven innoveren. Om vervuilde ondergronden nog beter en eenvoudiger te isoleren. 

Soepele verwerking

De vernieuwde Aqua BO-KH is nog makkelijker te verwerken. Fijn voor vakschilders.

Nu ook aan te kleuren

De Aqua BO-KH is nu ook aan te kleuren in pasteltinten. Daardoor kan de Vista Aqua BO-KH ook direct als eindlaag dienen.

 

Verbeterde dekking

De vernieuwde Aqua Bo-KH dekt nóg beter.



Verbeterde droging

De Aqua BO-KH was voorheen droog binnen 6 uur en nu in 4 uur.

DUURZAME VERPAKKING

 

Vistapaint vindt dat zij mee moeten denken over het verduurzamen van onze producten. De wereld om ons heen verandert en Vistapaint streeft er naar om nu en in de toekomst het milieu, zo min mogelijk te belasten.

Hierbij staat kwaliteit voorop! Het zijn alle kleine beetjes die helpen.

Wij zijn dan ook trots dat de Vista Aqua BO-KH vanaf heden in een zogeheten PCR-emmer zit verpakt. Deze Post Consumer Recycled emmer bestaat voor 98% uit materiaal van gebruikte kunststof verpakkingen.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Lees hier het artikel van Dijkstra Plastics over de PCR-emmers. 

 

VAN ISOLEREN NAAR EINDLAAG

De Vista Aqua BO-KH is nu ook aan te kleuren in pasteltinten. Hiermee kunt u de verf als eindlaag inzetten, maar ook is het mogelijk om de grondkleur dichter bij de kleur van de muurverf te laten komen. Hierdoor blijft de eindlaag van de muurverf intensiever.

 

NAAR PRODUCTPAGINA