Gegarandeerd! 10 jaar lang UV-bescherming voor interieurhout

Lichte houtsoorten brengen tijdloze charme en een natuurlijke uitstraling in elk interieur. Echter, ze zijn gevoelig voor verkleuring en nadonkeren door de zon. Bescherm uw interieurhout met Vista Nature UV Protection en geniet 10 jaar lang van de natuurlijke uitstraling.

Gegarandeerd! 10 jaar lang UV-bescherming voor interieurhout

Lichte houtsoorten hebben een tijdloze charme en brengen een natuurlijke look en feel in ieder interieur. Een zonnetje erbij maakt het heerlijk licht in de woonkamer, maar kijk uit! Lichte houtsoorten zijn bijzonder gevoelig voor verkleuring en nadonkeren. Bescherm daarom uw interieurhout met de Vista Nature UV Protection om gegarandeerd 10 jaar lang te genieten van de natuurlijke uitstraling van het interieur!

10 jaar lang krachtige UV-bescherming

Het behouden van de natuurlijke uitstraling van het interieurhout, ongeacht het houtsoort, is van vitaal belang. Maar dat is een lastige uitdaging door een intrigerende stof genaamd lignine. Deze stof komt voor in celwanden van hout en heeft de neiging om te oxideren bij blootstelling aan UV-stralen. Dit maakt dat lichte houtsoorten gevoelig zijn voor verkleuring. De zon kan dus genadeloos zijn, leidend tot verkleuring en nadonkeren van het interieurhout.

Of je nu meubels van esdoorn, berken, beuken of een andere houtsoort hebt; geen zorgen! Geen zorgen over verkleuren of vergelen van het hout. Vista Nature UV Protection staat garant voor 10 jaar bescherming van het interieurhout!

Naast dat de Nature UV Protection 10 jaar lang UV-bescherming biedt voor uw interieurhout, is de beschermingslak verder onschadelijk voor het hout en het milieu. Doordat de lak watergedragen en biobased (88% natuurlijke grondstoffen) is, is het een product waar u als schilder fijn binnen mee kan werken. Een lak dat 10 jaar bescherming biedt tegen UV-straling en ook nog eens duurzaam is. Wat wilt u nog meer?

 

 

Optimale beschermingVista Nature UV Protection

Meer informatie    Verkooppunt aanvragen    Technisch Merkblad


Vista Project Meubellak Biobased

Meer informatie    Verkooppunt aanvragen    Technisch Merkblad


Vista Project Parketlak Biobased

Meer informatie    Verkooppunt aanvragen    Technisch Merkblad

 

Maximale bescherming met Vista Project Meubellak en Parketlak

Wilt u het maximale uit de bescherming voor uw interieurhout halen? Dan is het advies om de Nature UV Protection te combineren met de Vista Project Meubellak Biobased wanneer u meubels voorziet van een UV-beschermende laklaag. De Vista Project Parketlak Biobased helpt bij het beschermen van houten vloeren:

  1. Verhoogde duurzaamheid: De Vista Nature UV Protection biedt bescherming tegen UV-straling en helpt het interieurhout te beschermen tegen verkleuring als gevolg van blootstelling aan de zon. Het toevoegen van de Project Meubellak en Parketlak versterkt de bescherming en zorgt voor een langere levensduur van het interieurhout.

  2. Extra bescherming: De meubellak en parketlak bieden een extra bescherming. De lakken vormen een extra bescherming tegen slijtage waardoor de ondergrond langer beschermt is en dus de onderhoudsinterval wordt verlengt. Optimale duurzame bescherming dus!

  3. Makkelijk schoonhouden: Interieurhout of houten vloeren die zijn behandel met een meubel- of parketlak zijn makkelijker schoon te houden dan hout dat alleen behandeld is met een UV-beschermende lak. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd zonder het interieurhout aan te passen.

Door de Nature UV Protection te combineren met één van deze producten creëer je een volledige bescherming, waardoor u extra lang geniet van de natuurlijk uitstraling van het houten interieur!

Graag technisch advies ontvangen over één van deze bovenstaande producten? Dit is namelijk onlosmakelijk verbonden met een goede afloop van uw project. De vakmensen van Vistapaint geven u een advies. Professionals met verftechnische kennis en die weten hoe producten worden verwerkt. Een advies voor langere termijn die zekerheid geeft in de kwaliteit die je kunt leveren. Vraag hier een advies aan of neem contact met ons op via +31(0)70 369 41 41.

ADVIES OP MAAT

 

VISTAPAINT is een leverancier van hoogwaardige verfspecialiteiten, plamuren en pleisters. Met ons brede assortiment aan verf- en stucproducten bieden wij dé oplossing voor de verfverwerkende- als de stucverwerkende specialisten. Wij adviseren u graag over onze specialistische producten van hechtprimers, éénpotsystemen, isolerende coatings, reinigers, transparante lakken, nanocoatings, plamuren, pleisters, dekkende vloercoatings, Wegenverf, zwembadverf, lijmen, kitten, overige specials. Maar we geven over advies op het gebied van duurzame producten,  wand- en plafondafwerking, restauratie en reparatie, maar ook gevelafwerking. Of check onze kennisbank met Tips & Adviezen, Projecten, Technische Merkbladen, Veiligheidsbladen en gegarandeerde 24 uursleveringen.