Electrische transport mogelijk met onze partner Wessling Logistics

Wesseling Logistics is al jarenlang onze vertrouwde partner voor productleveringen. Gezamenlijk streven we naar een duurzame toekomst, waarbij we voortdurend op zoek blijven naar milieuvriendelijke oplossingen om de planeet te behouden voor mens en natuur.

Vistapaint heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. En is hiermee continue op zoek naar duurzame oplossingen en partners. Eerste elektrische wagen voor onze partner Wesseling Logistics

Als bedrijf blijven wij continue zoeken naar duurzame oplossingen voor onze producten. Beslissingen of wij als bedrijf willen investeren beoordelen wij op basis van drie criteria en de hoogte van de impact die zij hebben:

  • People
  • Planet
  • Profit

 

Wij streven er continu naar om het milieu, nu en in de toekomst, zo min mogelijk te belasten. Buiten dat we vinden dat investeringen een duurzaam karakter moeten hebben is kwaliteit van het eindproduct ook van belang. We investeren daarmee ook in productontwikkeling. De winst die wij maken kunnen we dan weer verder investeren in een duurzame wereld en een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Vistapaint kiest voor partners die hun processen duurzamer willen maken. Wesseling Logistics is zo een partner die zich succesvol inzet en nu zelfs haar eerste elektrische vrachtwagen heeft aangeschaft. Van harte gefeliciteerd! Samen op weg naar een groenere toekomst!

 

Deze wagen is er niet zomaar één - het is een stap naar een schonere, duurzamere toekomst. Met een vrachtwagen door de stad rijden of door de regio met minder uitstoot en meer groene energie.🌍

Samen rijden we richting een groenere toekomst, één rit tegelijk. Ben jij benieuwd wat we nog meer doen aan duurzaamheid? Klik op onderstaande link 👇🏻 en kom meer te weten.

Vistapaint kiest voor DUURZAME OPLOSSINGEN

INOOVATIEVE OPLOSSINGEN van Wesseling Logistics

 

 

 

Logistics transport duurzaam