Sudwest Farbe

Sudwest staat voor meer dan 80 jaar ervaring en werd in 1937 onder begeleiding van Herr Georg Schöffler en zijn schoonzoon “Johannes Kaffenberger” opgericht. De merknaam en zijn patenten werd door het octrooibureau in 1938 daadwerkelijk vastgelegd. Tot de dag van vandaag staat het merk Sudwest synoniem voor ultieme hechting op diverse ondergronden in de schildersbranche.

Meer Productkwaliteit voor hoge Klanttevredenheid

De producten van het bedrijf, is de som van tientallen jaren ervaring, onderbouwde know-how en een sterke innovatiekracht. Moderne productie faciliteiten en permanente controle garanderen een gelijkblijvende hoge kwaliteit volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis. Dit kwaliteitsniveau resulteert in een lange levensduur, praktische verwerking en de hoogst mogelijke haalbare milieu condities onder andere het product. Een mooi voorbeeld van het combineren van kennis en kwaliteit is Sudwest All-Grund. Naast deze primer heeft het bedrijf ook in samenwerking met wetenschappers het product Lotusan ontwikkeld, dit is een hoogwaardige nanocoating met indrukwekkende eigenschappen voor gevels.

Meer zekerheid voor de toekomst door duurzame concepten

Ecologisch evenwicht, economische voordelen en sociale verantwoording: deze termen zorgen voor duurzaamheid bij de ontwikkeling van nieuwe producten zoals onder andere het primer concept met de allgrund, allgrund spray en de acryl allgrund.

Meer flexibiliteit en efficiëntie voor optimaal economisch resultaat

De eenvoudige verwerking, enorme dekkracht en het gunstige verbruik van de lakken en kleuren, zijn een garantie voor efficiëntie en doelmatige verwerking. Hierdoor kan de verwerker naast een esthetische goed resultaat, ook daadwerkelijk geld verdienen met de producten van Sudwest.

Meer ondersteuning door betere samenwerking

Sudwest zorgt in samenwerking met zijn leveranciers voor een professionele service en kwaliteit, door de volgende USP`s: binnen 24 uur geleverd, innovatieve producten en gratis klantspecifieke adviezen.

Een kleine impressie van de producten:

Sudwest All-grund

Sudwest allgrund primer is sneldrogend, universeel, roestwerende grondverf. De sudwest all-grund hechtprimer is als grondverf voor o.a. ijzer, staal, koper

Sudwest Acryl All-grund

sudwest acryl allgrund is een watergedragen, sneldrogende hechtprimer voor staal, verzinkt staal, ijzer, aluminium, harde kunststoffen en hout. all-grund

Sudwest All-grund Spray

allgrund spray is een universele roestwerende primer. De sudwest all-grund is geschikt voor vele ondergronden die overschilderbaar is met alle mogelijke verfsystemen.

Sudwest Lotusan

Lotusan is een zelfreinigende buiten muurverf met nano technologie. Lotusan muurverf is een Silicone gevelverf met hét Lotus effect.

Voor meer producten zie: assortiment