Nieuws

Nieuwe merken

VISTAPAINT BV neemt Belgische distributie activiteiten Aguaplast ™  en Red Devil® van Universal Imports over.

Vistapaint BV neemt de Belgische distributie activiteiten van Aguaplast ™  en Red Devil® van Universal Imports (Deurne, België) over.

Vistapaint bv is al ruim 50 jaar een onafhankelijk leverancier van verfspecialiteiten van de merken Südwest, Jansen, Vista, NCoat en Jaeger voor de professionele verfsector, met een uitgesproken technische kennis. Samen met de ondersteuning die door de afdeling ‘Applicatie en Techniek’ gegeven wordt,  zal ook de commerciële aanpak verder geoptimaliseerd worden.

Naast de distributie wordt ook de vertrouwde contactpersoon Jan Graulus overgenomen en zal Jan ook voor de nodige opvolging blijven zorgen en daarbij ondersteund worden door zijn drie buitendienst collega’s.

Vistapaint BV wordt met de integratie van deze 2 nieuwe Specialiteiten merken in haar portfolio een nog meer geïntegreerd leverancier bij wie de klant zijn bestelling kan groeperen en zijn stocks daardoor kan rationaliseren. Daarnaast versterkt Vistapaint, met de hoogwaardige producten van Beissier (AGUAPLAST) en Red Devil, haar positie als niche leverancier van verfspecialiteiten en plamuren voor de groothandels en haar professionele afnemers.

aguaplast

AGUAPLAST biedt diverse plamuur producten aan die in een uitgebreid spectrum aan toepassingen gebruikt worden. Vullen, egaliseren of renoveren levert met deze producten vaak een beter resultaat op dan producten die voor één specifieke toepassing bestemd zijn. Bovendien zijn deze producten speciaal bedoeld voor de vakman, en zijn ontwikkeld om maximaal gebruikscomfort en gemak te verschaffen.

Red Devil

Red Devil is gespecialiseerd in diverse vulmiddel producten zoals een kant-en-klare renovatiepasta voor het eenvoudig afwerken, herstellen en opvullen van de ondergrond. Dit bespaart u werk en tijd!

Aguaplast standard pro plamuur
Red Devil - One time Beton, betonrepair
Red Devil Onetime plamuur

Stagiair Vista

John zal zich bezig houden met een kwantitatief onderzoek voor Vista op het gebied van Social media. Hij zal naast het ondersteunen van onze marketingafdeling ook foto`s en video`s van verschillende projecten maken.

Nieuwe producten

Südwest Super-dickschutz EG

Sudwest Super Dickschutz EG is een ijzerglimmer gepigmenteerde 1 component oplosmiddelarme corrosie werende grond- en eindlaag in 1. lees meer.

Vista Vloerverf

Vista Vloerverf is een oplosmiddelhoudende dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. Deze coating kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. lees meer.

Südwest Super-dickschutz Uni

Sudwest Super Dickschutz Uni is een zijdeglanzende 1 component oplosmiddelarme corrosie werende grond- en eindlaag in 1. lees meer.

Uitbreiding sales team bij Vista!

Vista België breidt haar Salesteam verder uit! Wij heten Gregory Roelandt van harte welkom en wensen hem heel veel succes.

Cavin Buurman gaat onze technische collega`s versterken en neemt deel aan het sales team van Vista. Welkom Cavin!