Vistapox 4000 Anti-slip

Vistapox 4000 anti-slip is een watergedragen, twee-componenten epoxy coating als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliën bestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. De Vistapox 4000 anti-slip is bestand tegen weekmakers uit autobanden, eenvoudig te verwerken en toe te passen op zowel vloeren (garage, magazijn en kantoorvloeren) als op wanden. De Vistapox 4000 vloercoating in combinatie met de antislip harder ontstaat er een antislipeffect op de toegepaste ondergrond. Het toevoegen van zand of kunststofvezels is met deze vloercoating niet meer nodig.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadZijdeglans
KleurVistapox standaard kleuren, RAL en NCS kleuren
Verpakking5 kg en 10 kg
Verbruikca. 4 - 5 m² per kg
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , ,

Productsoort

, , ,

Toepassingsgebied

, , , , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie