Vistapox 4000 vloercoating

Vistapox vloercoating 4000 is een watergedragen, twee-componenten, epoxy coating als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliën bestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. De Vistapox vloercoating is bestand tegen weekmakers uit autobanden, toe te passen op zowel vloeren (epoxyvloer, garagevloer, betonvloer coating, magazijn vloercoating e.d.) als ook op wanden, zeer slijtvast en goed reinigbaar. De Vistapox 4000 is te verkrijgen met drie verschillende soorten harders, een standaard zijdeglanzende harder, een keramiek versterkte en een anti-slip harder. De mengverhouding van de Vistapox vloercoating is 1 op 1 in gewicht.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadZijdeglans
KleurVistapox standaard kleuren, RAL en NCS kleuren
Verpakking5 kgen 10 kg
Verbruikca. 4 - 5 m² per kg
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , ,

Productsoort

, ,

Toepassingsgebied

, , , , , , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie