Vistapox 4000 Keramiek

Vistapox 4000 Keramiek is een watergedragen, twee-componenten epoxy coating als hoogwaardige, slijtvaste en chemicalien bestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. Bestand tegen weekmakers uit autobanden. Vistapox 4000 is toe te passen op zowel vloeren (garagevloer coating, magazijn vloercoating etc.) als ook op wanden. Vistapox 4000 Keramiek is nog slijtvaster en beter reinigbaar dan de normale of anti-slip uitgevoerde Vistapox 4000 vloercoating. De Vistapox vloercoating Keramiek wordt toegepast indien er zeer hoge eisen en zware belasting aan de vloercoating worden gesteld.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadZijdeglans
KleurVistapox standaard kleuren, RAL en NCS kleuren
Verpakking5 kg en 10 kg
Verbruikca. 4 - 5 m² per kg
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , ,

Productsoort

, , ,

Toepassingsgebied

, , , , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie