Vista Zwembadverf – Chloorrubberverf

Vista Zwembadverf is een 1K chloorrubberverf, geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden, speel- en siervijvers van onbehandeld beton, cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf. Vista zwembadverf is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en is als één component en één potsysteem, zeer eenvoudig te verwerken. Vista zwembadverf is tevens bestand tegen in de handel voor een zwembad, gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen, chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en hittebestendig tot 80ºC droge warmte. Vista Zwembadverf vormt geen voedingsbodem voor algen etc. en is niet bestand tegen vetten en minerale oliën.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrol

GlansgraadZijdeglans
KleurS 0502-Y (wit), S 2060-B (blauw), S 1050-B20G (licht blauw), S 2050-B80G (zeegroen) en S 9000-N (zwart)
Verpakking750 ml, 2,5 ltr en 10 ltr
Verbruikca. 7 m² per ltr **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , ,

Productsoort

, ,

Toepassingsgebied

, , ,

Binnen of buiten situatie

Buiten situatie