Vista Wegenverf-Spray

Vista Wegenverf-Spray is een synthetische wegenverf in een spuitbus voor aanbrengen van lijnmarkeringen. De Wegenverf Spray van Vista onderscheidt zich door een zeer snelle droging, na 1 uur is de wegenverf spray al belastbaar! De Vista Wegenverf-Spray heeft de volgende eigenschappen: hoge slijtvastheid, ideaal voor belijningen, niet verzepend, goed dekkend en een zijdeglanzende afwerking. Toepasbaar voor o.a. belijning op beton, asfalt en straattegels. Kan ook toegepast worden in combinatie met de mallen op maat - symbolen.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfhandspuit

GlansgraadMat
KleurWit, geel, rood, blauw en zwart
Verpakking750 ml
Verbruik**
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

Search
Generic filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , ,

Productsoort

, , , , ,

Toepassingsgebied

, ,

Binnen of buiten situatie

Buiten situatie