Vista Vloerverf

Vista Vloerverf is een oplosmiddelhoudende dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. De coating kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. Vista vloerverf is dus bij uitstek geschikt voor houten vloeren, vloeren in schuren, betonnen balkons etc. Vista Vloerverf is niet bestand tegen weekmakers,gebruik dan Vistapox 4000. Vistapox 4000 kan worden toegepast als garagecoating. Droging van de Vista Vloerverf: Stofdroog na ca. 1 uur, overschilderbaar na ca. 10 uur, volledig belastbaar na 4 dagen.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadHoge zijdeglans van ca. 75 GU (gloss units).
BasissenWit en transparant
KleurRAL en NCS kleuren
Verpakking1 ltr en 2,5 ltr
Verbruikca. 10 m² per ltr **
Voorraaddirect leverbaar

Email deze pagina

Projectafbeeldingen

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , ,

Productsoort

, , ,

Toepassingsgebied

, , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie, Binnen situatie, Buiten situatie