Vista Universele Beschermingslak

Vista Universele Beschermingslak (Y87, Y88 en Y89) is een universele polyurethaan afwerking op waterbasis en behoort tot de categorie blanke lakken. Universele beschermingslak is zeer geschikt voor het afwerken van wanden en vloeren en dient als beschermlaag voor over verschillende muurverven. Vista Universele Beschermingslak vergeelt niet, is thixotroop, heeft een hoog vast stof gehalte en een mooie laagdikte. Vista Universele Beschermingslak beschermt ook uw parketvloeren met een normale belasting, zoals in woningen.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadGlans, zijdeglans en extra mat
KleurTransparant
Verpakking375ml, 750 ml, 2,5 ltr en 10 ltr
Verbruikca. 10 m² per ltr **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , ,

Productsoort

, , , , ,

Toepassingsgebied

, , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen situatie