Vista Lakweg Totaalreiniger

Vista Lakweg Totaalreiniger is voor het diep reinigen van poriën van het met Vista Lakweg afbijtmiddel of Vista Lakweg F1 Turbo afbijt behandelden houtoppervlakken. De Totaalreiniger verwijdert en reinigt de laatste verfresten en neutraliseert het achtergebleven afbijtmiddel. Door het gebruik van deze reiniger blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. De Totaalreiniger van Vista heeft een inwerktijd van ca. 15 minuten. Na deze 15 minuten dient de ondergrond met de totaalreiniger aan de hand van schoon water afgewassen te worden. Kortom een perfecte reiniging voor houtoppervlakken.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatischVerficonen Icoon Spons x2000 Metal S 2-K

GlansgraadN.V.T.
KleurTransparant
Verpakking1 ltr en 5 ltr
Verbruik**
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , ,

Productsoort

, ,

Toepassingsgebied

, , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie