Vista Force one – 1K Polyurea vloercoating

Vista Force One is een één-component, vochtreagerende, alifatische polyurea vloercoating met een extreem hoge slijtvastheid en chemicaliën bestendigheid. Vista Force One polyurea vloercoating is 3x sterker dan epoxy vloersystemen. Deze vloercoating is na ca. 5 uur beloopbaar en na ca. 24 uur volledig belastbaar. Voor het reduceren van de glansgraad en verder verhogen van de slijtvastheid kan het product Abrasion+ toegevoegd worden aan de Force One. Doormiddel van het toevoegen van Vista Polypropyleenkorrels aan de Vista Force One, kan er een mooie anti-slip laag worden verkregen. Voor de beste applicatie adviseren wij de Vista Rol 3/8 NAP te gebruiken.
LET OP: dit product is uitlopend!

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrol

GlansgraadHoogglans
KleurRAL 9010, 7016, 7030, 7040, 7044 en 7047 (meerdere kleuren op aanvraag)
Verpakking1,89 ltr en 3,78 ltr
Verbruikca. 15 - 20 m² per ltr **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , ,

Productsoort

, , ,

Toepassingsgebied

, , , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie