Vista Aqua ExtrÉÉmat – matte muurverf

Vista Aqua ExtrÉÉmat is een extreem diep (Edel) matte muurverf speciaal ontwikkeld voor plafonds in een binnen situatie. De watergedragen Aqua Extreemat heeft een zeer lange open tijd en een aanzetvrije verwerking op grote en kleine oppervlakken. Het product kan daarom perfect ingezet worden, daar waar niet gespoten kan worden. Tevens is de Vista Aqua Extréémat een echte probleemoplosser:
  • Spackwerk waar baanvorming te zien is of waar men last heeft van strijklicht, kan worden opgelost door middel van het aanbrengen van één of twee lagen Vista Aqua Extreemat
  • Beschadigingen zijn eenvoudig bij te werken doordat de plafondverf diep mat is
  • Het product bevat een zeer hoog percentage bindmiddel, waardoor de verf ondanks zijn extreem matte glansgraad goed reinigbaar blijft. Het vuil wordt minder snel door de verffilm opgenomen en blijft dus op de verffilm liggen, zodat het eenvoudiger te verwijderen is.
  • Het product is zo goed als geurvrij.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadExtra mat
KleurWit
Verpakking5 ltr en 12,5 ltr
Verbruikca. 6 m² per ltr **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , ,

Productsoort

,

Toepassingsgebied

, , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen situatie