Vista Aqua BO-KH

Vista Aqua BO-KH is ideaal voor renovatie- en onderhoudswerk is de watergedragen, isolerende en afwasbare binnenmuurverf Agua Bo-KH. Een effectieve probleemoplosser: isoleren en tegelijk dekkend afwerken van ondergronden zonder kans op doorslag, zelfs bij droge water en roestvlekken. Deze muurverf is buitengewoon licht en soepel verwerkbaar en is dankzij de matheid zeer geschikt voor muur en plafond. Dit levert een esthetisch fraai resultaat. De Agua BO-KH blijft ook lang mooi doordat hij makkelijk afwasbaar is. Hiermee blijft deze muurverf onder alle omstandigheden mooi, met behoud van reinigbaarheid en dat is fijn om over de jaren heen de oppervlakte netjes te houden. De 1e laag kapselt de vervuiling in waarna je eventueel nog een 2e afwerklaag aanbrengt voor een mooi eindresultaat. Bij zeer zware verontreinigingen kan een grondlaag met Vista Boscalit Aqua isoleergrond noodzakelijk blijken. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met de Südwest Thix Grund LET OP: Nicotine-, roet- en rookaanslag en dergelijke zo goed mogelijk verwijderen met een vetoplossend schoonmaakmiddel waarna de ondergrond eerst goed moet drogen. Waterkringen en ingetrokken koffievlekken goed droog afborstelen.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadMat
KleurWit
Verpakking5 ltr en 12,5 ltr
Verbruikca. 8 m² per ltr **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , ,

Productsoort

, , ,

Toepassingsgebied

, , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen situatie