Vista Aqua 2K EP Primer

Vista Aqua 2K EP Primer is een twee componenten, roestwerende, epoxy primer. De Aqua 2K EP Primer biedt een supersterke grondlaag voor wanden, vloeren, trappen, meubels, staalconstructie en machines en heeft een extreme goede hechting op verschillende ondergronden zoals staal, ijzer, aluminium, verzinktstaal, koper, messing, beton, harde kunststoffen zoals PVC en polyester. De Aqua 2K EP Primer is extreem roestwerend (1000 uur saltspray test in combinatie met de Vista Aqua 2K PU Finish), zeer goede weerstand tegen tegen chemicaliën als water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliën, verdunde zuren en logen.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadMat
KleurRAL- en NCS kleuren
Verpakking1 kg en 5 kg
Verbruikca. 1,25 gram per cm³ (afhankelijk van de kleur)
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , , ,

Productsoort

, ,

Toepassingsgebied

, , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie, Binnen situatie, Buiten situatie