Südwest Super Dickschutz Uni

Sudwest Super Dickschutz Uni is een zijdeglanzende 1 component oplosmiddelarme corrosie werende grond- en eindlaag in 1. Dit 1-potsysteem onderscheid zich van concurrerende producten door zijn uitstekende hechting, niet alleen op de korte termijn, maar met name ook op de lange termijn. Daarnaast beschikt de Sudwest Super Dickschutz Uni over een hoge weerbestendigheid, verkrijtingbestendigheid en kleurbestendigheid. De excellente corrosiebescherming van deze metaalcoating blijkt uit de zoutsproeitest gedurende 1700 uur, welke het product perfect heeft doorstaan. Sudwest Super Dickschutz Uni kan bijvoorbeeld worden toegepast als primer en aflak in 1 op garagedeuren, metalen gevelbeplating, buizen, leidingen, metalen constructies, lantaarnpalen, zeecontainers etc. Voor uitgebreide informatie download de digitale folder.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadZijdeglans
KleurDe meeste Ral- en NCS-kleuren
Verpakking750 ml, 2,5 ltr en 10 ltr
Verbruikca. 5 - 7 m² per ltr **
Voorraaddirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , ,

Productsoort

, ,

Toepassingsgebied

, ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie