Südwest Aqua Alu-Effectlak

Südwest Aqua Alu-effectlak R01 is een watergedragen effectlak. Deze lak is geschikt als bijv. aluminium verf op wanden of als aluminium effectlak op deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. De Aqua Alu-effectlak kan zowel binnen als buiten worden toegepast en heeft als bijzondere eigenschap, dat deze buiten niet afgewerkt hoeft te worden. De Sudwest Aqua Alu-Effectlak is goed krasvast, geeft geen zwarte strepen (indien de lak in contact komt met de huid) en is hittebestendig tot ca. 200 graden Celsius. De 10 liter verpakking van de Südwest Alu-effectlak is op aanvraag leverbaar.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadGlans
KleurRal 9006, Ral 9007, Brons, Goud en Koper
Verpakking750 ltr en 2,5 ltr
Verbruikca. 5 - 9 m² per ltr **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , , , , , ,

Productsoort

, , , , ,

Toepassingsgebied

, , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie