Südwest Aluminiumlak

Südwest Aluminiumlak R61 is een oplosmiddelhoudende effectlak. Deze lak is bijzonder geschikt als bijv. aluminium effect lak op deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. De Sudwest Aluminiumlak is hittebestendig tot ca. 200 graden Celsius zonder optische veranderingen. Bij een hitte van 600 graden Celsius kunnen er lichte optische veranderingen optreden en kan er sprake zijn van verminderde slijtvastheid. LET OP! Dit product is een uitlopend product, zodra de voorraad op is kan dit product niet meer besteld worden. Als alternatief zou u de Jansen Zilverlak kunnen gebruiken.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadZijdeglans
KleurAluminiumlak ca. RAL 9006
Verpakking750 ltr en 2,5 ltr
Verbruikca. 10 m² per ltr **
VoorraadMinimale voorraad

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , , , , , , , ,

Productsoort

, , , , ,

Toepassingsgebied

, , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie