NCoat UV Beschermingslak Mat

NCoat UV Beschermingslak is een watergedragen, transparant-witte, PU gemodificeerde beschermingslak met een matte uitstraling. Deze beschermingslak / blanke lak is verrijkt met een speciale combinatie van UV-filters voor de bescherming van hout in binnensituaties. De NCoat UV Beschermingslak nanocoating staat voor tien jaar bescherming tegen vergelen en nadonkeren van hout, zelfs bij grenenhout is verkleuring nauwelijks zichtbaar. Voorbeelden van toepassingen voor de UV Beschermingslak zijn o.a. onbehandelde schrootjesplafond, houten wanden, binnenzijde van prefab houtbouw, houten kozijnen, ramen en deuren, panelen, lambriseringen e.d.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadMat
KleurKleurloos
Verpakking1 ltr, 5 ltr en 18 ltr
Verbruikca. 1 ltr op 10 m² **
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

Productsoort

, , ,

Toepassingsgebied

, , , , , , , , , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen situatie