Jansen Aqua Radiatorenlak

Jansen Aqua Radiatorenlak is een waterverdunbare, snel drogende, geurarme radiatorlak. De lak is hittebestendig tot 180 graden Celsius en vergeelt niet. Tevens is de lak thixotroop ingesteld en heeft een goede kantendekking. De Aqua radiatorenlak kan zowel binnen als in een buitensituatie worden toepast op onder andere warmwaterleidingen, verwarmingselementen en op radiatoren. Het product is leverbaar in het wit, maar kan tot 5% worden aangekleurd met Vista Universele Mengkleuren. De aqua radiatorlak van Jansen heeft als voordeel voor het milieu en haar verbruiker dat het product 0 g/ltr aan oplosmiddel bevat.

Beschrijving

Verficonen Vistapaint verfkwastVerficonen Vistapaint verfrolVerficonen Vistapaint verfhandspuit automatisch

GlansgraadGlans en zijdeglans
KleurWit
Verpakking375 ml, 750 ml en 2.5 ltr
Verbruikca. 12 m² per ltr**
VoorraadDirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , ,

Productsoort

, ,

Toepassingsgebied

, , , ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie