Aguaplast Universal Fassade

Aguaplast Universal Fassade is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Dit product is geschikt voor het afwerken, uitvlakken en renoveren van alle soorten ondergronden buiten, alvorens te schilderen.
  • Afwerken: voor het creëren van een fijnere, egalere en minder absorberende afwerking dan bij traditionele cementgebonden producten.
  • Uitvlakken: kan in lagen tot 5mm aangebracht worden om oneffen muren en wanden uit te vlakken. Biedt een uiterst stevige en stabiele ondergrond voor ieder type verf of wandbekleding.
  • Renovatie van geschilderde en betegelde gevels: Uitzonderlijke hechting op niet absorberende ondergronden.
  • Plamuren van vochtige ruimtes, direct aangebracht op tegels en mozaïek in wasruimtes, douches, badkamers, keukens, enz.

Beschrijving

TypePasta
KleurLichtgrijs, verdraagt universele kleurstoffen
Verpakking10 ltr
Verbruikca. 1,2 kg per m² bij mm dikte
Voorraaddirect leverbaar

Email deze pagina

Bereken uw verbruik

Raadpleeg de kennisbank!

SearchGeneric filters

Alleen exacte resultaten

Search in title

Search in content

Search in excerpt

*De voorraad is een indicatie en kan in allen tijde veranderen.  Mocht een product niet op voorraad zijn, is dit product binnen twee/drie werkdagen leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vista via +31 (0)703694141 of per e-mail info@vistapaint.nl

** Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Extra informatie

Merk

Ondergrond

, , , , , ,

Productsoort

Toepassingsgebied

, ,

Binnen of buiten situatie

Binnen en buiten situatie, Binnen situatie, Buiten situatie