Jansen Lacke

Jansen lacke

Jansen is een fabrikant van verfpecialiteiten en produceert bijvoorbeeld plamuren, lazuren en creatieve oplossingen voor werkende mensen met speciale ‘office verven’ . Het bedrijf bestaat al 100 jaar en is gestart met het product Jansen Ahrweilit lakplamuur. Met ca. 80 medewerkers is de onderneming uit Ahrweiler in de Eifel tot ver over de grenzen van Duitsland succesvol bekend.

De eigen onderzoek- en ontwikkelingsafdeling van Jansen en een goede affiniteit met schilders , grossiers, en grondstof leveranciers zijn wezenlijke succesfactoren voor de innovatie kracht van deze familie onderneming.

DENK IN TOEGEVOEGDE WAARDE

Echte innovatie lost problemen op en verandert werkwijze en denkpatronen. Zij creëren de behoefte die nodig is voor toekomstige ontwikkelingen. Met de Jansen Ahrweilit Lakplamuur heeft Jansen 100 jaar geleden voor het eerst zo’n innovatieve ontwikkeling gepresenteerd. Deze specialiteiten zijn zoal de uni-siegel, de plamuren zoals Acryl lakplamuur, Acryl snelplamuur, twee-componenten polyester plamuur, Lakplamuur en Snelplamuur, creatieve verven, binnen lakken en andere speciaal lakken zoals de Thermolak.

Altijd al heeft dit bedrijf veel waarde gehecht aan solide onderzoek voor ontwikkelingsactiviteiten, met een duidelijke focus op de toepassingen voor de schilder. De belangrijkste bouwsteen voor het succes is de nauwe samenwerking met haar verkooppartners, verhoudingen/dialoog met de schilder, grossiers en grondstof leveranciers. Alleen zo is het bedrijf in staat nieuwe ideeën, vaak exclusief in de laboratorium te testen en concrete oplossingen marktconform te introduceren.

Een kleine impressie van de producten van Jansen

Acryl Snelplamuur

Acryl Snelplamuur is een watergedragen, reparatieplamuur, dispersie plamuur met een roest-inhibitor, voor het herstellen of opvullen van oneffenheden.

Snelplamuur

Jansen Snelplamuur is een ideale plamuur voor het snel vullen van kleine oppervlakken. Voor zowel binnen als buiten toepasbaar.

Acryl Lakplamuur

Jansen Acryl Lakplamuur, Jansen Ahrweilit Spachtel is een watergedragen lakplamuur. Met deze lakplamuur is het eenvoudig grote oppervlakken te plamuren.

Lakplamuur

Lakplamuur is een traditioneel, vertrouwd en uiterst betrouwbaar. Het plamuren van grote vlakken is geen probleem en plamuren zonder te schuren

Voor meer producten zie: assortiment