Jaeger Farbe

Jaeger – Enthousiasme met specialiteiten

Traditie, Innovatie en emotie!

In 1908 heeft Paul Jaeger, haar onderneming in het “schwabischen” Möglingen, midden in het hart van de handwerkers gevestigd. Hier wordt innovatief gewerkt “Made in Germany “ en biedt daarmee een breed assortiment met hoogwaardige specialiteiten. Deze specialiteiten zijn o.a. voor de bescherming en behandeling van gebouwen, maar ook vloercoating, badkuiplak en isolatieverf vallen onder deze noemer. Als traditionele, onafhankelijke, middelgrote fabrikant met ca. 60 medewerkers wordt de onderneming als familie bedrijf geleid.

Kwaliteit,  Kompetentie en Ervaring!

Bij het bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel en bewegen in de segmenten, sanering, renovatie en modernisering. Daarom hecht Jaeger grote waarde aan kwaliteit controle en natuurlijk zekerheid en vertrouwen in de betrouwbaarheid van de producten als meerwaarde voor de grossier en applicateur. Professionele competentie en ervaring vormen de basis voor verdere ontwikkeling en optimalisering van de bewezen specialiteiten.

Een kleine impressie van de producten:

Acryl Badkuiplak- en tegellak

Tegellak is geschikt voor het renoveren en verfraaien van badkuipen, douchebakken, andere watergedragen ondergronden en voor vloertegels verven

Badkuiplak

Badkuiplak zorgt voor het renoveren en verfraaien van bijvoorbeeld badkuipen en douchebakken, wastafels en met geëmailleerde- en stalen oppervlakken

Hittebestendige lak Glutfest

Glutfest is een hoog hittebestendige lak tot 600 graden Celsius. De hitte bestendige verf is geschikt voor o.a. stalen delen.

Kellergrond isolatieverf

Isoleergrond is een sneldrogende grond- en isoleerverf. Jaeger Keller Isoleergrond (kellergrond) is overschilderbaar met alle typen lakken en muur verven.

Voor meer producten zie: assortiment